Diamantschuren

Na het verwijderen van parket moet deze geschuurd worden met diamant. Het schuren is onderdeel van de verwijdering, daarom zit het standaard in onze prijs aanbieding.

Vaak wordt gevraagd waarom er geschuurd moet worden want er komt vloer verwarming in en wordt dan ook geëgaliseerd. Het schuren is erg belangrijk voor het in frezen van vloer verwarming of het egaliseren, want als de buizen van de vloerverwarming eenmaal gefreesd zijn en zijn ingelopen kan de stoffeerder niet meer schuren. Dan zou hij namelijk de bovenkant van de buizen kapot schuren.

Wij verwijderen dan ook geen parket zonder het schuren van uw vloer.

Dit zijn de stappen welke wij voor u kunnen doen.
  • Eerst kijken welke soort constructie vloer
  • Inzagen van de houten vloer
  • Verwijderen stripper
  • Diamantsegmentschuren
  • Opleveren t.b.v. vloerverwarming
  • Egaliseren indien nodig of gewenst

 

Stappen verwijderen:

Controle van de constructie vloer is nodig om goed te kunnen beoordelen met welke type vloer we te maken hebben. Bijvoorbeeld: Rib cassette vloer, balken broodjes vloer, NeHoBo vloer of de oudere houten vloer.

Door het parket in te zagen, kunnen wij deze vrijwel altijd verwijderen zonder de ondervloer te beschadigen. Het heeft voor u weinig nut om de vloer in te zagen als u ons de opdracht gunt, het zit bij ons in onze tarieven.

Diamantschuren van de vloer is onderdeel van het verwijderen, wij zetten dit dus ook niet specifiek op de offerte en vermelden dit ook niet als meer of minder prijs. Waarom schuren? Om u een vlakke en lijm vrije vloer te garanderen bij oplevering.

Opleveren t.b.v. vloerverwarming komt steeds vaker voor, mensen kiezen vaker voor vloerverwarming. Mochten er kleine of geringe gaten ontstaan kunnen wij deze gelijk voor u herstellen.

Wij verwijderen al jaren parket vloeren. Wij zijn ook de specialist wat betreft houten vloeren verwijderen. In de meeste gevallen binnen 1 werkdag. Vraag vandaag nog uw offerte aan.

Offerte aanvragen?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Wij werken door heel nederLAND